Onze rassen

Wij zijn gespecialiseerd in kleine rassen, die zonder stamboom worden gefokt.  Veel voorkomend is de Boomer (meestal kruising Maltezer x Shih tzu), de Bolonka zwetna en de Maltipoo. Deze typen honden behoren tot rasgroep 9: de Gezelschapshonden. 

Het zijn van karakter makkelijke, sociale honden. Ze hebben geen uren beweging nodig, kunnen een tijdje alleen zijn, maar vinden het wel fijn om lekker onder de mensen en evt. dieren te zijn.  De vacht varieert van half lang tot lang. Bijkomend voordeel is dat deze rassen geen haren verliezen. Doordat ze niet verharen wordt weleens gezegd dat ze hypoallergeen zijn. Dit houdt in dat mensen met een allergie voor honden hier minder op reageren en deze typen honden goed kunnen verdragen. Let op, hier zijn wel altijd uitzonderingen op. Elke allergie is anders!

Door kruisen en selectie wordt door ons altijd gestreefd naar een gezonde, vriendelijke en speelse hond, die zich goed thuis voelt in een gezin. Onze ervaring is dat onze puppies makkelijk op te voeden zijn, zodat het echt een aanwinst is in huis. Daarnaast zijn ze erg kindvriendelijk en sociaal naar andere dieren toe.

Onze rassen, Boomer (meestal kruising Maltezer x Shih tzu), de Bolonka zwetna en de Maltipoo.

Overzicht van pups die naar een nieuw baasje mogen